De fietser knalde na de val door een raam aan een gevel.
Jan Van Maele De fietser knalde na de val door een raam aan een gevel.

Fietser zwaargewond na knal tegen raam in Brugs stadscentrum

Een 22-jarige Bruggeling is zaterdagavond zwaargewond geraakt bij een bizar ongeluk in het centrum van Brugge. De jongeman reed op zijn fiets in de Jozef Suvéestraat, aan het Koningin Astridpark, toen het rond 19.30 uur fout ging. 

Wat er precies gebeurde, wordt nog onderzocht door de politie. Mogelijk kwam hij in botsing met een andere fietser in het smalle straatje op de kasseien, of kwam hij lelijk ten val of gebeurde er nog iets anders. In ieder geval verloor hij de controle over zijn fiets en botste hij tegen de gevel van een woning. Daarbij brak een raam. De jongeman verloor flink wat bloed, voornamelijk door verwondingen van het glas. Hij werd zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht, maar verkeert niet in levensgevaar. Ook de andere fietser zou lichtgewond zijn geraakt. De brandweer kwam ter plaatse om het gebroken raam af te dichten.  

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer