Als de foto maar in het teken van feest staat.
Carlos David Als de foto maar in het teken van feest staat.

Fotografeer feest en win fotowedstrijd Fotonale

Cultuurcentrum Brugge organiseert voor de achtste keer de fotowedstrijd Fotonale Brugge. Dit jaar daagt de organisatie alle fotografen uit om rond het thema ‘Feest!’ te werke.

Dat thema verwijst naar het feestjaar ‘150 jaar Koninklijke Stadsschouwburg Brugge’. De inzendingen hoeven niet over de Brugse Stadsschouwburg te gaan, maar mogen in een breder kader gefotografeerd zijn. Deelnemen is gratis en voor iedereen (ook niet-Bruggelingen) mogelijk. Een professionele jury selecteert uit de inzendingen de meest originele en spraakmakende foto’s.

De selectie leidt vanaf 19 december tot de tentoonstelling in Brugotta Hal Burg en de bijbehorende prijsuitreiking. Deelnemers van de fotowedstrijd maken kans op geldprijzen van 250, 500 en 750 euro. De deadline van indienen is voor deze editie 20 september. Meer informatie, het inschrijfformulier en wedstrijdreglement vind je via www.ccbrugge.be/fotonale of fotonale@brugge.be.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer