Knokke-Heist -- Hippique
Benny Proot Knokke-Heist -- Hippique

Genieten van paardensport en lifestyle tijdens Knokke Hippique

Paardenliefhebbers kunnen binnenkort opnieuw genieten van Knokke Hippique. Met dit evenement biedt Stephex Events iedereen, van klein tot groot, de kans om te proeven van de paardensport. Het is daarmee niet enkel geschikt voor de paardenliefhebber, maar zeker ook voor dagjestoeristen. 

Zo kan er op de terreinen lustig geshopt worden in het lifestyle-dorp en kunnen de aanwezigen in alle rust genieten van een drankje in de plaatselijke strandbar. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Zij kunnen ravotten in een leuke speeltuin. “Voor de perfecte combinatie van topsport, shopping en entertainment moet je deze zomer dus in Knokke zijn”, zegt de organisatie. De toegang tot Knokke Hippique is bovendien volledig gratis. Het domein bevindt zich in de Westkappelestraat. 

Het event vindt plaats tijdens verschillende weekends:

- 19 juni tot 23 juni

- 27-30 juni (vijfsterrenweek)

- 3 tot 7 juli

- 10 juli tot 14 juli

Alle info is terug te vinden op www.knokkehippique.com

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer