Daniël Vandierendonck en Nicole Billiau uit Knokke-Heist vierden hun 50ste huwelijksjubileum in restaurant-feestzaal Ter Mude.
Benny Proot Daniël Vandierendonck en Nicole Billiau uit Knokke-Heist vierden hun 50ste huwelijksjubileum in restaurant-feestzaal Ter Mude.

Gouden jubileum voor Daniël en Nicole

Daniël Vandierendonck en Nicole Billiau uit Knokke-Heist vierden hun 50ste huwelijksjubileum in restaurant-feestzaal Ter Mude. 

Het echtpaar stapte midden 1969 in het huwelijksbootje in Knokke. Schepenen Kris Demeyere en Philippe Vlietinck feliciteerden het echtpaar uit naam van het gemeentebestuur. Daniël Vandierendonck is geboren op 22 november 1945. Hij komt groeide op in een gezin met 4 kinderen. Zijn vader was gemeentearbeider. Het gezin woonde in Heist en Daniël bracht er zijn jeugd door en liep er school. Hij studeerde verder in Brugge en vervulde een jaar lang zijn legerdienst. Vervolgens werkte hij als politieagent in Knokke-Heist tot aan zijn pensioen.

Nicole Billiau zag het levenslicht op 4 september 1948. Ze was enig kind. Haar vader was fietshandelaar. Het gezin woonde in Knokke en Nicole liep er school en bracht er haar jeugd door. Na haar schoolperiode werkte ze gedurende 3 jaar bij een immokantoor. Daarna nam ze de taak van huisvrouw op zich.

Het paar heeft 2 kinderen, 2 kleinkinderen en 1 achterkleinkind.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer