12
Benny Proot

IN BEELD. Knokke is klaar voor eerste foodfestival op het strand: 15.000 bezoekers verwacht op Mise en Plage

Het eerste foodfestival óp het strand van Knokke opent officieel de deuren. De organisatie verwacht 15.000 bezoekers. De weersvoorspellingen zijn alvast goed. 

Met een nocturne voor de leden van de gemeenteraad, genodigden, chefs en andere notabelen werd de allereerste editie donderdagavond op gang geschoten. De komende drie dagen wordt - zeker met het voorspelde goede weer - een massa volk verwacht. Vijftien chefs uit de Zwinregio zullen er het beste van zichzelf geven in de indrukwekkende tent van 2.000 m². Om de smaken volledig tot hun recht te brengen, worden de gerechten geserveerd op porseleinen servies met echt bestek. Daarmee denkt de organisatie ook aan het milieu. Elektrische busjes brengen de bezoekers veilig naar hun wagen en terug.

12
Benny Proot
12
Benny Proot
12
Benny Proot
12
Benny Proot
12
Benny Proot
12
Benny Proot
12
Benny Proot
12
Benny Proot
12
Benny Proot
12
Benny Proot
12
Benny Proot

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Steve Wildemeersch

    Hahaha welnee mr. Pots ... ik vrees dat er geen zandkorreltje meer tussen al die mensen nog zal kunnen :-) in ieder geval veel plezier gewenst maar te veel volk, dus niet echt iets voor mij vrees ik ;-)

  • Willem Pots

    lekkere zandkoekjes

Lees meer