2 Oefencomplex Club Brugge afgewerkt
Mathias Mariën Oefencomplex Club Brugge afgewerkt

Indrukwekkend oefencomplex Club Brugge klaar voor gebruik

Met de medische en fysieke tests beginnen ze bij Club Brugge aan hun voorbereiding op het nieuwe seizoen. Nieuwbakken trainer Philippe Clement en zijn spelers doen dat in Westkapelle, waar de vicekampioen een gloednieuw oefencentrum - het zogenaamde Belfius Basecamp - uit de grond liet rijzen.

 Met vier oefenvelden, een ovalen kleedkamer én 37 slaapkamers is het een indrukwekkend complex. Momenteel zijn de laatste werken bezig om het oefencentrum helemaal klaar te krijgen. De oefenvelden rond het Belfius Basecamp liggen alvast volledig klaar om de voorbereiding af te trappen. Het hypermoderne oefencomplex in de schaduw van sportcentrum ‘Molenhoek’ wordt de uitvalsbasis voor de eerste ploeg, beloften en U19 van Club Brugge. 

2 Oefencomplex Club Brugge afgewerkt
Mathias Mariën Oefencomplex Club Brugge afgewerkt

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Kristiaan Van hauwermeiren

    Jeremy,u bent precies serieus begaan met uw schoonzus.

  • Gysel Dieter

    Prachtig complex met mooie aanplanting van een lokale tuinier prachtig dat ze dit doen ... en ik woon er ook

Lees meer