Officiële overhandiging van de stemkaarten aan de twee kandidaten Bieze I en Michel 2.0 door schepen van evenementen Jan Morbee.
rv Officiële overhandiging van de stemkaarten aan de twee kandidaten Bieze I en Michel 2.0 door schepen van evenementen Jan Morbee.

Knokke-Heist pakt uit met eigen carnavalsgame: Het Sprotjesspel

Het gemeentebestuur van Knokke-Heist pakt uit met een speciaal ontworpen game voor carnaval 2020: Het Sprotjesspel. 

De carnavalgekte in de gemeente barst los tussen 22 en 24 februari. Op maandag 24 februari is er sprotjesavond en wil het gemeentebestuur feestvierders stimuleren om zoveel mogelijk cafés en feesttenten in deelgemeente Heist te ontdekken. Vanaf december kan je de app downloaden in de App store of Google Play store. Het spel is eenvoudig: met de app kan je QR-codes scannen die in de cafés hangen. Per gescande code krijg je punten. Extra punten kan je verdienen door zoveel mogelijk evenementen van carnaval te bezoeken zoals de carnavalbals in januari en februari, de prinsenaanstelling en uiteraard alle deelnemende sprotjescafés. “De nieuwe ontwikkeling van de sprotjesapp past in het plaatje van de uitdagingen op digitaal vlak en zal zeker extra plezier garanderen voor jong en oud”, zegt bevoegd schepen Jan Morbee.

Prins carnaval

Ondertussen is ook de strijd om de titel prins carnaval losgebarsten. Dit jaar strijden Bieze I en Michel 2.0 om de titel. Indien Bieze als winnaar uit de bus komt op het prinsenbal op 8 februari, dan krijgt hij de titel Keizer Carnaval, gezien dit zijn derde opeenvolgende campagne is. Michel 2.0 zal het hem echter niet gemakkelijk maken en hoopt zijn eerste overwinning binnen te halen op het traditionele prinsenbal dat dit jaar doorgaat in Jeugdclub ‘t Verzet.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer