Sint-Sebastiaanspad Knokke-Heist
rv Sint-Sebastiaanspad Knokke-Heist

Sint-Sebastiaanspad krijgt slimme verlichting

In het Sint-Sebastiaanspad tussen de Sint-Jorisstraat en Smedenstraat in Knokke-Heist is een nieuwe riolering aangelegd. Momenteel is de aannemer bezig met de afwerking van het pad. Er is ook een volledig nieuwe openbare verlichting voorzien. 

Het gaat om de eerste palen die geconnecteerde verlichting mogelijk maken. Binnen een tijdspanne van 3 jaar hoopt Fluvius deze verlichting ‘smart’ te kunnen aansturen. Op deze manier kan de verlichting vanuit een overkoepelend platform afzonderlijk gedimd en gedoofd worden en krijgt men ook automatisch een melding wanneer een lamp defect is. Dezelfde armaturen met dit geavanceerd verlichtingssysteem worden ook geplaatst in de omgeving rond het vernieuwde stadion Olivier en op de parking van sporthal Stormmeeuw. Op deze manier wordt de veiligheid van de bewoners en de openbare weggebruikers maximaal gegarandeerd. Het prijskaartje van de openbare verlichting in het Sint-Sebastiaanspad komt neer op 37.000 euro.  

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer