Brugge street lines : Sadaam Da SIlva Caetano en Vanessa Verstraete
Benny Proot Brugge street lines : Sadaam Da SIlva Caetano en Vanessa Verstraete

Street Lions lanceert eerste zomercollectie: “Zelfs een videoclip laten maken”

Het jonge Brugse bedrijf Street Lions brengt voor het eerst een zomercollectie op de markt. 

In april van vorig jaar traden Vanessa Verstraete en Sadaam Da Silva Caetano voor het eerst naar buiten met hun eigen kledinglijn. Street Lions verwijst naar de harde jungle die het leven kan zijn en waarin je als leeuwen moet vechten om iets te bereiken. “We kennen elkaar vier jaar en droomden van een eigen merk”, vertelt Sadaam Da Silva Caetano. “Ik boks in dezelfde club als Delfine Persoon en ben daar op het idee gekomen om met kleding te starten die jongeren kan aanspreken.”

Vanessa werkt bij H&M en heeft voeling met mode. “We mikken op ‘urban street style’. Om wat naambekendheid te krijgen hebben we een videoclip laten opnemen om de mode wat uit te spelen. Dames vinden bij ons bike shorts: strakke koersbroekjes die heel erg trendy zijn. We hebben ook een mannenlijn met onder meer polo’s, shirts, hoodies en petjes.” De komende tijd gaat het duo op zoek naar een pand om Street Lions verder te doen groeien. Er worden ook samenwerkingen met talentvolle jongeren op poten gezet.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer