Zwin Knokke
rv Zwin Knokke

Unieke loopervaring door het Zwin

Onder het motto ochtendstond heeft goud in de mond beleven de deelnemers van de Besox Early Bird Run op zondag 29 september bij het krieken van de dag een unieke loopervaring in Knokke-Heist.

 Met een parcours doorheen de Zwinvlakte en –bosjes, een passage over de nieuwe internationale dijk en de start en aankomst aan het Zwin Natuur Park kunnen sportieve natuurliefhebbers genieten van een uniek looptraject. Het parcours van de Besox Early Bird Run is een afwisseling van bewandelbare paden en kleine offroadtracks. ‘Sporters beleven meer’ staat hierbij centraal: het ontwaken van de natuur, de rust en de individuele beleving.

Deelnemers starten individueel om de 10 seconden tussen 8 en 9 uur. Hierdoor krijgt men een lange sliert lopers die op eigen tempo een parcours van om en bij de 8 of 11,5 kilometer afwerken. Om de 15 minuten vertrekken 90 deelnemers. Maximum 360 deelnemers kunnen deelnemen aan deze unieke loopervaring. Deelnemers moeten zich op voorhand inschrijven (10 euro) via sport.knokke-heist.be/earlybirdrun en is mogelijk tot en met 24 september 2019 .

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer