Het Burgemeester Frans Desmidtplein.
Benny Proot Het Burgemeester Frans Desmidtplein.

Werkzaamheden Burgemeester Frans Desmidtplein worden hervat

De wegwerkzaamheden in het kader van de herinrichting van het Burgemeester Frans Desmidtplein worden op maandag 2 september heropgestart.

De noordelijke rijbaan van de Elizabetlaan wordt tussen de Lippenslaan en het Abraham Hansplein opgebroken. Bijgevolg is er geen doorgaand verkeer mogelijk in de richting van Heist. Die fase van de werkzaamheden zou tegen 20 december volledig moeten afgewerkt zijn.

Verkeersmaatregelen

De noordelijke rijbaan van de Elizabetlaan wordt afgesloten tussen de Lippenslaan en het Abraham Hansplein. Alle doorgaand verkeer in de richting van Heist wordt vanaf de Lippenslaan via de Bayauxlaan en Canadasquare naar de Elizabetlaan omgeleid. Er is enkel plaatselijk verkeer toegelaten in de Leopoldlaan tussen de Bayauxlaan en de Elizabetlaan

Vanaf 23 september tot 11 oktober is de Elizabetlaan tussen het Abraham Hansplein en de Lippenslaan volledig afgesloten voor het verkeer. Al het doorgaand verkeer in de richting van de Lippenslaan wordt vanaf de Canadasquare omgeleid via de Bayauxlaan naar de Lippenslaan. Er is enkel plaatselijk verkeer toegelaten in de August Dansestraat en zuidelijk deel van de Leopoldlaan.

Vanaf 23 tot 27 september is de rijbaan van het Abraham Hansplein ter hoogte van de Paul Parmentierlaan en ook de Elizabetlaan, tussen het Abraham Hansplein en de Lippenslaan, volledig afgesloten voor het verkeer. Alle doorgaand verkeer in de Paul Pamentierlaan tussen het Maurice Lippensplein en het Abraham Hansplein, wordt vanaf het Maurice Lippensplein omgeleid via de Lippenslaan. Er is enkel plaatselijk verkeer toegelaten in de Paul Parmentierlaan tussen het Maurice Lippensplein en het Abraham Hansplein. De zuidelijke rijbaan van het Abraham Hansplein is afgesloten tussen de inrit van de parking en de Paul Parmentierlaan. Het fietsverkeer wordt vanaf het Abraham Hansplein omgeleid via de Paul Pamentierlaan en Guldenvliesslaan naar de Lippenslaan.

De Paul Parmentierlaan tussen het Abraham Hansplein en de Bayauxlaan is bereikbaar via de Bayauxlaan – Koningslaan – noordelijke rijbaan van het Abraham Hansplein. De rijrichting op de noordelijke rijbaan van het Abraham Hansplein zal daarom omgedraaid worden. Dus met als toegelaten richting vanaf Koningslaan naar de Paul Parmentierlaan.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • johan vankeirs

    Niemand kan hier nog in of uit de garages en niemand die weet hoelang dit kan duren.

Lees meer