De brandweer van Koekelare kwam de brokstukken opruimen.
JHM De brandweer van Koekelare kwam de brokstukken opruimen.

Motorrijder uit Meulebeke zwaargewond na val over middengeleider

Een veertiger uit Meulebeke heeft zondagnacht verschillende verwondingen opgelopen toen hij ten val was gekomen met zijn motorfiets.

Het ongeval gebeurde in de nacht van zondag op maandag op de Belhuttebaan in Koekelare. R.V. uit Meulebeke ging rond 4 uur om onduidelijke redenen op de remmen staan net voor het kruispunt met de Vlaanderenstraat. Wellicht had hij net de middengeleider nabij het kruispunt opgemerkt en wilde hij zijn vaart minderen. De man, die wellicht met hoge snelheid kwam aangereden, verloor na het remmen echter de controle over het stuur van zijn motor. Zowel de bestuurder als de motorfiets begonnen te slippen over de weg. R.V. belandde uiteindelijk met zijn motor tegen de middengeleider. Na het ongeval snelden een ambulance en een mug ter plaatse om de eerste zorgen toe te dienen. R.V. bleef bij bewustzijn, maar klaagde over hevige pijn.  Hij werd zwaargewond maar niet in levensgevaar overgebracht naar het ziekenhuis in Torhout. De brandweer kwam ter plaatse om de brokstukken van het motorwrak en de omgeving van de middengeleider op te ruimen. De motor zelf is vernield en werd getakeld.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer