Timothée Chalamet en Steve Carell in 'Beautiful Boy'
Beautiful Boy Timothée Chalamet en Steve Carell in 'Beautiful Boy'

Topfilm ‘Beautiful Boy’ te zien in Balluchon

Heb je de absolute topfilm Beautiful Boy gemist? Dan krijg je nu de kans om ze dicht bij huis te zien, dankzij een voorstelling in cultuurzaal De Balluchon op maandag 30 september om 20 uur. 

Journalist David Sheff, gespeeld door Steve Carell, en zijn getalenteerde tienerzoon Nic, vertolkt door Timothée Chalamet, zijn twee handen op één buik. Wanneer David ontdekt dat Nic worstelt met een drugsverslaving, stort zijn wereld plots in. David besluit om alles in het werk te stellen om zijn zoon te begrijpen en te redden. Maar hoe red je iemand die (misschien) niet gered wil worden? Is loslaten soms de enige mogelijkheid? ‘Beautiful Boy’ vertelt het waargebeurde verhaal van een onvoorwaardelijke liefde tussen een vader en zijn zoon. De regie is in handen van landgenoot Felix Van Groeningen. De prent duurt ongeveer twee uur. Tickets kosten amper 2 euro en zijn verkrijgbaar aan de deur. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer