Louis De Geest.
Federale politie Louis De Geest.

Louis (86) spoorloos nadat hij rusthuis in Koksijde verliet: heeft u hem gezien?

De politie heeft op vraag van het parket van West-Vlaanderen een opsporingsbericht verspreid voor een 86-jarige man uit Koksijde. Louis De Geest verliet vanmorgen na 5.30 uur rusthuis Armonea in de Abdijstraat en is sindsdien spoorloos.

De man is 1,80 meter groot en slank gebouwd. Hij heeft kort wit haar, een witte snor en blauwe ogen. De Geest draagt vermoedelijk een donkergrijze jeans, een wit-blauw-geruit hemd en een trui met rits. Hij kan een verwarde en gedesoriënteerde indruk maken.


Wie meer weet over de man of waar hij zich kan bevinden, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800/30.300 of via e-mail naar opsporingen@police.belgium.eu

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jurgen Henno

    Update: Louis is deze nacht terug gevonden! Hij zat verscholen tussen het struikgewas in de duinen...

  • Christine van Hoye

    Beste Rody, Je weet echt niet wat je zegt . De persoon is verward en gedesoriënteerd. Deze mens leeft in een ietwat andere wereld. Ik hoop dat alles goed afloopt en zoniet , denk dan nog eens terug aan wat je hier vertelde.

Lees meer