De KIA ligt na de klap op zijn zijkant.
SDVO De KIA ligt na de klap op zijn zijkant.

Wagen kantelt na botsing op kruispunt: bestuurster gewond naar ziekenhuis

In de Hoge Duinenlaan in Koksijde zijn donderdagmiddag twee wagens gecrasht. Door de impact kwam een kleine KIA op zijn zijkant tot stilstand. De 20-jarige bestuurster uit Diksmuide moest door de brandweer uit het wrak bevrijd worden.

Het ongeval vond even na 12 uur plaats op het kruispunt met de Dorlodotlaan. De bestuurster van de KIA kwam er in botsing met een Volkswagen Golf. De klap was enorm, want de KIA ging aan het tollen en kwam uiteindelijk op zijn zij tot stilstand. De brandweer, ziekenwagen en de mug snelden ter plaatse en haalden de bestuurster van de KIA uit haar benarde positie. De 20-jarige vrouw uit Diksmuide werd met lichte verwondingen overgebracht naar het AZ Sint-Augustinus in Veurne. De 23-jarige bestuurder van de Volkswagen Golf uit Koksijde kwam met de schrik vrij. 

Bij de botsing raakte ook een derde wagen die in de buurt geparkeerd stond licht beschadigd.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer