Illustratiebeeld.
kos Illustratiebeeld.

Weekendje Sun Parks eindigt in mineur: Engels gezin met CO-vergiftiging naar ziekenhuis

Een weekendje Sun Parks aan zee in Oostduinkerke is voor een Engels gezin in mineur geëindigd. Alle gezinsleden moesten zondag met een lichte  CO-intoxicatie opgenomen worden in het ziekenhuis. 

Het gezin verbleef in het vakantiepark langs de Polderstraat en wilde zaterdagavond de open haard gebruiken. Daarbij liep er wat fout, want de rook van de haard blies de bungalow binnen. Ze sloten de gaard af, maar toen ze zondagochtend terug wakker werden, voelden ze zich duizelig. Ze belden de hulpdiensten, waarna meerdere ambulances het vakantiepark opreden. Het gezin, met kinderen tussen 14 en 16 jaar, werden overgebracht naar het ziekenhuis voor een controle. Ze hadden te veel rook ingeademd, maar stellen het goed. De brandweer controleerde de woning en ventileerde de bungalow. 

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Norbert Thieren

    Altijd goed in het winterseizoen de schoorsteen te laten kuisen en een metalen net te plaatsen zodat vogels daar hun nest niet meer maken.

Lees meer