Veel aandacht zal er gaan over de verkeersveiligheid van schoolgaande kinderen
N-VA Veel aandacht zal er gaan over de verkeersveiligheid van schoolgaande kinderen

Burgemeester en schepenen geven toelichting over veiligheid op braderie

Net zoals de voorbije jaren zal de plaatselijke N-VA afdeling met een stand staan op de braderie op zaterdag 28 en zondag 29 september, vanaf 14 uur.

Maar dit jaar zal je met vragen, suggesties of opmerkingen over veiligheid terecht kunnen bij de mandatarissen, waaronder burgemeester Bart Seldeslachts die bevoegd is voor de veiligheid in Kontich. Enkele andere mandatarissen maken naast de burgemeester, deel uit van de politieraad van de politiezone Hekla en zijn bijgevolg begaan met veiligheid.

”Verkeersveiligheid, camera’s, meer blauw op straat,… Het zijn enkele voorbeelden die de Kontichnaars nauw aan het hart liggen. Maar natuurlijk zullen de andere aanwezige N-VA bestuursleden, schepenen en burgemeester ook vragen over beleidsthema’s beantwoorden”, garandeert afdelingsvoorzitter Bert Couwenberg.

“We gaan een leuke fietsverlichting uitdelen om de veiligheid van de schoolgaande jeugd te verbeteren”, voegt een enthousiaste jongerenvertegenwoordiger Peter Van Eyndhoven toe.

De stand van N-VA bevindt zich aan het gemeentepark tegenover het oud-gemeentehuis. Bij een bezoek krijg je ook een versnapering.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer