2 De jubilarissen samen op de foto
Marc De Roeck De jubilarissen samen op de foto

Huwelijksjubilarissen door lokaal bestuur feestelijk ontvangen

Zes paren die hun huwelijksjubileum vierden, kregen van de burgemeester, schepenen en raadsleden een warme ontvangst in het gemeentehuis.

Schepen van Burgerzaken Marleen Van den Eynde (N-VA) stelde de echtparen aan elkaar voor en had voor elk van hen enkele leuke anekdotes uit hun huwelijksleven in petto.

Diamanten gelukwensen gingen naar Eduard en Stefanie Smets–Stokbroekx, Robert en Myriam Jamin-Tirez en naar Pierre en Maria Verkerk-Van Roosbroeck.

Gouden felicitaties waren er voor Franciscus en Marzenka Boeren-Van den Abbeele, Gilbert en Magdalena Gilles-Torfs en voor François en Margaretha Van Der Voorde-Allemon.

Na de felicitaties, met bloemen en geschenken volgde er een gezellige receptie waar ook de familieleden van de jubilarissen mochten aan deelnemen.

2 Jubilarissen met hun bloemen
Marc De Roeck Jubilarissen met hun bloemen

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer