Inspiratiemoment voor beleidsplan cultureel erfgoed

De Streekvereniging Zuidrand organiseert op 15 oktober om 20 uur een inspiratiemoment voor het opmaken van een beleidsplan van het cultureel erfgoed voor de regio. Dat gaat door in de zaal van de bib, Sint-Janplein 8 in Kontich.

2 /
/ /

“Sinds kort zet de Vlaamse Regering de deur terug open om een regionale erfgoedcel uit te bouwen. Op 1 april 2020 krijgen we als Streekvereniging Zuidrand de kans om een cultureel erfgoedconvenant af te sluiten voor onze regio. Met zo’n convenant kunnen we ondersteuning bieden aan het cultureel erfgoed, de beheerders ervan en de cultureel-erfgoedgemeenschappen die belang hechten aan ons erfgoed”, zegt Anke Spans, medewerker Communicatie, Recreatie en Toerisme van de Streekvereniging Zuidrand.

2 /
/ /

Aan de deelnemers worden vragen voorgelegd. Zoals: waar ziet je de mogelijk tot samenwerking? Welke erfgoedprojecten kunnen er georganiseerd worden? Welk erfgoed dient er ondersteund te worden? Welk erfgoed vind jij belangrijk en kenmerkend voor de regio en verdient dus de nodige aandacht?

Alle geïnteresseerden zijn welkom. Maar je dient je wel vooraf in te schrijven via info@dezuidrand.be

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer