Jump around! Deze leerlingen zijn helemaal klaar voor de lancering van springplaneet.
RV Jump around! Deze leerlingen zijn helemaal klaar voor de lancering van springplaneet.

Laatstejaars toveren turnzaal Sint-Jozef om tot springplaneet

De turnzaal van het Sint-Jozefinstituut in Kontich wordt zaterdag omgetoverd tot een heuse springplaneet. Springfanaten kunnen er zich dan een ganse dag uitleven op een tiental springkastelen en een hindernissenparcours.

Initiatiefnemers zijn de leerlingen van het zevende jaar business support, die voor hun geïntegreerde proef een springkastelenfestival uit de grond stampen in samenwerking met de firma Saltus uit Hove.

Iedereen is welkom tussen 9 en 17 uur, maar de springkastelen zelf zijn enkel toegankelijk voor kinderen tot en met 12 jaar. De inkom bedraagt 5 euro per kind. Voor de allerkleinsten is er een aparte zone voorzien. Ouders en grootouders kunnen dan weer terecht aan de eet- en drankstand.  

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer