2 De veroordeelde Tim D.H. werd niet onmiddellijk aangehouden. Hij verliet aan de arm van zijn vriendin het hof van beroep.
Klaas De Scheirder De veroordeelde Tim D.H. werd niet onmiddellijk aangehouden. Hij verliet aan de arm van zijn vriendin het hof van beroep.

Exclusief voor abonnees

Sluw moordplan met gifpraline en vals testament kost politieman 15 jaar cel

Politieman Tim D.H. (41) uit Kontich is woensdag voor het Antwerpse hof van beroep veroordeeld voor zijn sluwe moordpoging door vergiftiging op zijn toen 85-jarige buurvrouw. Hij aasde op haar erfenis. In eerste aanleg kreeg hij twaalf jaar cel. Het hof van beroep verzwaart de straf tot 15 jaar. Ook zijn vader krijgt één jaar cel voor het opstellen van een vals testament.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Kimberley Sabbe

    Kinderen van 1 en 3 jaar en de feiten zijn 3 jaar geleden gebeurd? Héél slim om kinderen te maken terwijl ge weet dat er een gevangenisstraf ben uw hoofd hangt!

Lees meer