Regen is pretbederver op braderie, maar organisatis is desondanks tevreden

Door het minder goede weer zaterdag en het barslechte op zondag moest de Kontichse braderie het met heel wat minder volk stellen dan de vorige jaren. 

9 Toch nog wat volk, gezien de weersomstandigheden
Jan Staes Toch nog wat volk, gezien de weersomstandigheden

De handelaars bleken achteraf toch heel tevreden. Zaterdag konden ze hun standje buiten opstellen. De modeshows konden zelfs in open lucht doorgaan. Het optreden van Gunther Neefs met zijn orkest zorgde naargelang de omstandigheden voor heel wat succes. 

9 Een van de optredens
Jan Staes Een van de optredens

Ook Steve Tiels die voor de presentatie zorgde, kreeg net zoals de  turnkring Sparta en Het DansAtelier toch heel wat aandacht. Op de stand van N-VA die in het teken van de veiligheid stond, kregen de jongeren een set met de verlichting voor hun fiets. 

9 Op de stand van N-VA kregen de jongeren een verlichtingsetje voor hun fiets
Jan Staes Op de stand van N-VA kregen de jongeren een verlichtingsetje voor hun fiets

Een bijzonder woord van dank, gaat naar de vrijwillige medewerkers van de handelsvereniging VANK die zorgden voor een vlekkeloze van de organisatie”, vat Oswald Vansintejan het verloop van de braderie samen. 

9 Alle optredens konden doorgaan
Jan Staes Alle optredens konden doorgaan
9 Streetbands brachten de nodige sfeer in de straten
Jan Staes Streetbands brachten de nodige sfeer in de straten
9 Wanneer het niet regende was het toch nog gezellig
Jan Staes Wanneer het niet regende was het toch nog gezellig
9 /
/ /
9 /
/ /
9 /
/ /

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer