Schepenen Lynn Vermote (Open Vld) en Christine Logghe (CD&V) kondigen een nieuwe campagne 'Koremark Rinkelt' aan
rv Schepenen Lynn Vermote (Open Vld) en Christine Logghe (CD&V) kondigen een nieuwe campagne 'Koremark Rinkelt' aan

‘Kortemark Rinkelt’ gaat al voor
derde keer van start

Op 1 september gaat de derde editie van de lokale fietspromotiecampagne ‘Kortemark Rinkelt’ van start. De campagne loopt tot en met 30 september.

In 2017 besloten de diensten Lokale Economie, Communicatie en Milieu een fietspromotiecampagne op lokaal niveau te organiseren. “Die werd enthousiast onthaald door zowel onze lokale handelaars als de bevolking. Kortemarkse ondernemers die mee hun schouders onder dit initiatief willen zetten, kunnen zich nog tot eind augustus inschrijven bij de dienst Lokale Economie”, zegt campagneverantwoordelijke Sofie Desmet. 

Sticker

Het concept van Kortemark Rinkelt is eenvoudig: wie met de fiets gaat winkelen bij één van de deelnemende handelszaken ontvangt een spaarkaart. Per sportief winkelbezoek win je een sticker. Na zes winkelbezoeken heb je een volle spaarkaart. Je dient de ingevulde spaarkaart in bij een handelaar of in het gemeentehuis en dan ben je kanshebber om een fiets ter waarde van 825 euro te winnen of één van de waardebonnen geschonken door de gemeente. De prijsuitreiking met receptie aangeboden door het gemeentebestuur vindt in oktober plaats. Alle info: www.kortemark.be/kortemarkrinkelt.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer