Natuurdomein De Krekemeersen
Agentschap voor Natuur en Bos Natuurdomein De Krekemeersen

‘Putten vol pit’: feestelijke en actieve middag in natuurdomein de Krekemeersen

Op zondag 5 mei kan je in domein De Krekemeersen terecht voor het feestelijke en actieve evenement ‘Putten vol pit!’. Er staan talloze activiteiten op het programma, zoals peddelsurfen en ‘death ride’.

De gemeentelijke diensten Vrije Tijd en Milieu slaan de handen in elkaar met het provinciebestuur voor een onvergetelijk feest in de Krekemeersen. Het programma staat vol uitdagingen en verrassingen waarin water weer een hoofdrol zal opeisen. Op zondag 5 mei kun je vanaf 11 uur peddelsurfen, genieten van een gezellige leeshoek, theater en yoga. Of wat te denken van een razendsnelle ‘death ride’ over het water, schommeldraken en dansen. De jeugdraad richt een bar in. Verschillende partners, zoals de Vlaamse Milieumaatschappij, de Kerkuil, Tuinhier en lokale imker imker Robbe Dhulster met zijn producten van Bee-Health, zijn van de partij. Het domein ligt naast het station en is dus makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer via de Lichterveldestraat, het station of Proostdije. Meer info via vrijetijdsloket@kortemark.be of op 051/56.61.08.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer