Citroenstraatje kleurt (alleen bij duisternis) in de regenboogkleuren voor de Internationale Dag tegen Holebifobie en Transfobie

Internationale Dag tegen Holebifobie en Transfobie vandaag en dat is merkbaar in het Roeselaarse straatbeeld. Het stadsbestuur wil deze gemeenschap een hart onder de riem steken en hangt daarom de regenboogvlag uit, stak enkele voetpaden in de regenboogkleuren en stelde regenboogborden op waar positieve boodschappen voor de LGTB+’ers kunnen worden opgeschreven. Ook de Citroenstraat kreeg een tijdelijke make-over. Al is die niet volledig geslaagd. Sinds 6 uur vanmorgen steekt het verbindingsstraatje tussen de Ooststraat en De Munt in de regenboogkleuren dankzij speciale ledverlichting. Die is overdag echter amper zichtbaar. Wie wou genieten van het regenboogstraatje moest er ’s morgens vroeg bij zijn of straks nog even langslopen. Om 23.59 uur wordt de regenboogverlichting opnieuw gedoofd. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer