Zomerzoektocht Kortemark
rv Zomerzoektocht Kortemark

Leuke zomertocht in en rond Kortemark

Vanaf 1 juni tot en met 30 september kan je de fiets op voor een zoektocht die loopt langs een parcours van rustige en landelijke wegen. De zoektocht – een leuke daguitstap voor het ganse gezin – staat open voor jong en oud.

Tijdens deze veertiende editie volg je het parcours van de fietsroute ’t Groot Verzet. Langs autoluwe wegen maak je kennis met de landelijke schoonheden en kan je uitrusten op een heerlijk terrasje. Met de zoektocht zijn er tal van mooie prijzen te winnen. Er is immers een prijzenpot van 500 euro te verdelen. Deelnemen kost 1 euro. Deelnemingsformulieren en reglement zijn te verkrijgen bij, dienst vrije tijd, bibliotheek, het gemeentehuis, LBC de Handzamevallei en de vier toeristische infopunten (Restaurant Nele, Shelly’s, De Zoeten Inval en Sint-Antonius. Meer info via toerisme@kortemark.be en 051/56.61.08. De organisatie is in handen van Toerisme Koekelare. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer