Studenten kunnen opnieuw studeren bij Regus.
Joke Couvreur Studenten kunnen opnieuw studeren bij Regus.

Regus stelt coworkingplekken gratis open als blokplek

Na coworking en cohousing wint ook ‘costuderen’ aan populariteit. Om hierop in te spelen en om studenten tijdens de blok een hart onder de riem te steken, stelt flexwerkaanbieder Regus voor de derde keer zijn coworkingplekken in het Regus center in het Accent Business Park in de Kwadestraat 149 gratis voor hen open. Er is gratis koffie, water, thee, wifi en airconditioning. “Een creatieve en originele werkplek stimuleert het brein. Met dit initiatief willen we dan ook studenten steunen tijdens de blok. Anderzijds willen we deze ‘coworkers van morgen’ laten kennismaken met onze flexibele werkplekken,” legt William Willems, algemeen directeur van Regus België, uit. 

 Studenten kunnen vanaf 20 mei tot en met 30 juni gebruik maken van de coworkingplekken. Op vertoon van hun studentenkaart kunnen ze er alle weekdagen tussen 9 en 17 uur terecht. Dit aanbod is geldig zolang er beschikbare werkplekken zijn. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer