Station Kortemark
Benny Proot Station Kortemark

Stationsproject De Stoasje bestaat anderhalf jaar en viert feest

Op zondag 1 september bestaat het project ‘stationshub De Stoasje’ al anderhalf jaar. Deze verjaardag wordt nadrukkelijk gevierd.

Het inclusieproject De Stoasje is een unieke samenwerking tussen Sociaal Huis van Kortemark, Sint-Jan de Deo uit Handzame en Tordale in Torhout. “De werking in De Stoasje is ondertussen al anderhalf jaar jong. Bovendien bestaat ook onze partner Tordale 50 jaar”, zegt Ann Sap van het Sociaal Huis. “Op zondag 1 september om 14 uur in volgt in De Stoasje op het Stationsplein 2 een officieel moment. De drie partners van ons project komen aan het woord en vervolgens knipt schepen Christine Logghe (CD&V) het lint door. Doorlopend tot 17 uur kan je genieten van een drankje en een hapje en een voorstelling van de activiteiten die plaatsvinden in De Stoasje.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer