Wandelen in Knokke, op boekenjacht in Koksijde of met het gezin naar Oostende: onze tips voor het weekend

1) Boeken aan spotprijzen in Koksijde

Zoek je nog dat ene boek om je collectie aan te vullen, wil je enkele jeugdboekjes kopen of ben je op zoek naar je favoriete cd of dvd? Kom dan een kijkje nemen op de grote boekenverkoop van de bibliotheek! Je kan er gezellig snuisteren tussen alle materialen die je worden aangeboden aan spotprijzen. Place to be: de Willem Elsschotzaal, op de eerste verdieping van de bib. Zaterdag van 10 tot 12 uur en van 14 tot 17 uur.

5 Boekenverkoop bibliotheek Koksijde
Bibliotheek Koksijde Boekenverkoop bibliotheek Koksijde

2) Gezinsdag in Oostende

Het Netwerk Huis van het Kind Oostende organiseert deze zaterdag een Gezinsdag met verschillende gratis activiteiten voor kinderen (0-15 jaar), om samen met hun ouders te beleven. Ook is er een aanbod voor toekomstige ouders of zwangere vrouwen. Er valt heel wat te beleven: je kan er knutselen, er zijn workshops, springkastelen, babymassage, grime en gekke kapsels, Simon De Strandjutter, er wordt voorgelezen, er poppenkast, zwangerschapsyoga, kind-ouder yoga, Fit mom sessie, capoeira ... en nog veel meer! Plaats: Duin&Zee, Fortstraat 128 in Oostende. De toegang is gratis.

5 De gezinsdag in Oostende.
Stadsbestuur Oostende De gezinsdag in Oostende.

3) Feest in ’t Park in Knokke-Heist

Aanstaande zondag organiseert Natuurpunt Knokke-Heist het Feest in ‘t Park 58. Op die dag kan er gewandeld worden of gefietst en zijn er activiteiten in en rond Park 58.  De activiteiten gaan door in het Pergola Park 58, Elizabethlaan in Duinbergen. De toegang is gratis en vooraf inschrijven is niet nodig. 

5 Feest in't park
Stefaan Brinckman Feest in't park

4) Spirituele beurs in Brugge 

In Studio Hall wordt zondag een spirituele beurs georganiseerd. Voel, ontdek, beleef het allemaal ter plaatse. Er komen life coaches voor een persoonlijk consult, er zijn diverse standen met spirituele snuisterijen en boeken. Wie wil  kan ook een consult op maat krijgen: de prijs daarvoor is vanaf 10 euro. Daarnaast zijn er doorlopend gratis bij te wonen demonstraties. Plaats: Studio Hall, Boogschutterslaan 41, 8310 Sint-Kruis (Brugge). Prijs aan de deur: 9,50 euro. 

5 De beurs gaat door in Studio Hall
Bloom De beurs gaat door in Studio Hall

5) Concert en taptoe in Oostende

De OLVO-Band, het Koninklijk Jeugdmuziekkorps van het Onze-Lieve-Vrouwecollege Oostende, organiseert op 18 mei opnieuw een taptoe en concert, maar deze keer op een wel zeer unieke locatie en dat is de Vindictivelaan voor de gevel van het College. De band bestaat al 64 jaar en organiseert om de 2 jaar een concert met taptoe. Kaarten in voorverkoop kosten 10 euro en aan de deur 12 euro. Zaterdag om 20 uur. 

5 De OLVO-band
rv De OLVO-band

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer