Lex Corijn (links) samen op de foto met burgemeester Kris Declercq, schepen Dirk Lievens en B&B-gast Pieter Kranenburg.
Joke Couvreur Lex Corijn (links) samen op de foto met burgemeester Kris Declercq, schepen Dirk Lievens en B&B-gast Pieter Kranenburg.

Zaakvoerder R&Breakfast aan het hoofd van Sectorcommissie Logeren in Vlaanderen vzw

Logeren in Vlaanderen vzw duidde een nieuwe voorzitter van haar Sectorcommissie aan: Lex Corijn, gastheer van R&breakfast, een b&b langs de Stationsdreef. Logeren in Vlaanderen vzw is een publiek-private samenwerking tussen de vijf Vlaamse provincies en de private logiessector. Het is tegelijk een ledenorganisatie voor uitbaters van kleinschalig logies en een marketingorganisatie voor aangemelde, erkende en vergunde logies in Vlaanderen. De vzw bestaat uit vijf organen: een Algemene vergadering, Raad van Bestuur, een Strategische Adviescomissie en een Sectorcommissie. De Sectorcommissie bestaat onder andere uit kleinschalig logiesuitbaters uit de vijf provincies in Vlaanderen. Lex Corijn werd aangeduid om deze voor te zitten. “Ik ben heel vereerd en fier, om in alle bescheidenheid, in de voetsporen te treden van mijn voorgangers”, reageert Lex. “Ik hoop als, uitbater-gastheer met negen jaar ervaring, een verschil te kunnen maken in de Sectorcommissie, om zo mee bij te dragen aan de promotie van Logeren in Vlaanderen en nog meer uitbaters van kleinschalige logies te overtuigen van de innerlijke kracht en netwerk van deze organisatie, het toerisme in Vlaanderen en eigen streek op de kaart te zetten en een bijdrage te leveren in de promotie, beleving en storytelling, van elk van onze straat, wijk, stad, streek, regio en land.” 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer