rv

Chiro wapent zich tegen regen: extra tenten voor Flurkse Feesten

Chiro Flurk uit Everberg organiseert dit weekend haar jaarlijkse Flurkse Feesten. Vrijdagavond staat de traditionele zware bierenavond gepland, maar het zwaartepunt van de Feesten is op zaterdag. Om zich te wapenen tegen de voorspelde regen, houdt de Chiro enkele extra tenten achter de hand.

De Flurkse Feesten worden ook dit jaar met de zware bierenavond op gang getrapt. Tussen 18 en 20 uur kunnen de kinderen zich ook uitleven op de kinderdisco, nadien is het aan de volwassenen op de BombAspi-fuif.

Zaterdag staat de derde editie van de Trailberg op het programma: drie loopwedstrijden van 7, 14 of 21 kilometer. Om 13 uur start het dorpsfeest op het Gemeenteplein. Op de agenda: lasershooten, gekke fietsen, een goochelaar, springkastelen en een grimestand. Dit jaar kiezen de Chiroleden voor tapas in plaats van de barbecue. Ondertussen wordt een streepje livemuziek gespeeld. Bij zonsondergang wordt de avond afgesloten met een improvisatieshow.

“Omdat er veel regen voorspeld wordt, hebben we in extra tenten voorzien”, zegt Lotte Rigolle. “Indien nodig kunnen we die nog opzetten zodat onze bezoekers niet nat worden.”

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer