4 De Leuvense handelaars houden hun hart vast voor de soldenperiode maar hopen toch een deel van het geleden verlies goed te maken.
vertommen De Leuvense handelaars houden hun hart vast voor de soldenperiode maar hopen toch een deel van het geleden verlies goed te maken.

Exclusief voor abonnees

Leuvense handelaars kijken met bang hart naar solden: “Maar we houden de moed erin”

De uitgestelde solden komen eraan maar kunnen de handelaars het geleden verlies gedeeltelijk goed maken met de koopjesperiode? Het lijkt erop dat de extra maatregelen zoals ‘runshoppen’ de middenstand alweer de das omdoen en negen op de tien winkeliers zien het somber in maar hopen toch dat de klanten zullen opdagen. “Het zal minder zijn in vergelijking met andere jaren maar we houden de moed erin”, zegt Veronique Lefevre van lingeriezaak Carissima in Leuven.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer