2 Viroloog Marc Van Ranst en cafébaas Willy Heps. Voor alle duidelijkheid: de foto werd genomen buiten het terras waar mondmaskers niet verplicht zijn volgens de huidige coronaregels.
RV Viroloog Marc Van Ranst en cafébaas Willy Heps. Voor alle duidelijkheid: de foto werd genomen buiten het terras waar mondmaskers niet verplicht zijn volgens de huidige coronaregels.

Marc Van Ranst op bezoek in café Tempo: “Genoten van een pintje op ons coronaproof terras”

Hoog bezoek voor café Tempo, want niemand minder dan Marc Van Ranst kwam onverwacht langs. Niet professioneel, wel om even te verpozen op het terras van het bekende café op het Baron August de Becker Remyplein. “En hij bevestigde dat ons terras coronaproof is”, zegt cafébaas Willy Heps.

Café Tempo in Kessel-Lo is al vele jaren een vaste waarde in Kessel-Lo. Of viroloog Marc Van Ranst daarvan op de hoogte is, weten we niet maar hij vond gisteren alvast de weg naar café Tempo op het Baron August de Becker Remyplein. Gisteren dook de bekendste viroloog van het land onverwacht op in de zaak van cafébaas Willy Heps. “Leuk uiteraard”, aldus Willy Heps die samen met zijn vrouw Rita de zaak in goede banen leidt. “Marc Van Ranst kwam niet professioneel langs maar gewoon om een pintje te drinken op het terras. Hij kwam van een wielerwedstrijd in de buurt en wou wellicht even verpozen. Op ons coronaproof terras is dat uiteraard perfect mogelijk. Van Ranst bevestigde overigens dat ons terras perfect veilig is om iets te drinken. Een leuk compliment van iemand die het kan weten.”

2 Marc Van Ranst bevestigde aan cafébaas Willy Heps dat het terras aan café Tempo 'coronaproof' is en dat deed veel deugd in deze moeilijke tijden voor de horeca.
RV Marc Van Ranst bevestigde aan cafébaas Willy Heps dat het terras aan café Tempo 'coronaproof' is en dat deed veel deugd in deze moeilijke tijden voor de horeca.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer