6 De supporters van OHL zagen in café Marengo hun team onderuit gaan tegen Beerschot. Teleurstelling troef maar gelukkig mag OHL volgend seizoen sowieso aantreden in 1A.
vertommen De supporters van OHL zagen in café Marengo hun team onderuit gaan tegen Beerschot. Teleurstelling troef maar gelukkig mag OHL volgend seizoen sowieso aantreden in 1A.

Exclusief voor abonnees

OHL gaat ten onder tegen Beerschot: “Maar we gaan wel naar 1A”

Oud-Heverlee Leuven is er niet in geslaagd om Beerschot te verslaan in eigen stadion. De Leuvenaars verloren de promotiefinale met 1-4, maar door de beslissing van de Pro League om volgend seizoen met 18 ploegen te spelen, promoveert OHL toch naar de hoogste voetbalklasse. Teleurstelling bij de supporters in de Leuvense cafés uiteraard, al koos de meerderheid wel om de wedstrijd thuis te volgen.

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer