In Everberg vond de tweede editie van het bk voor wielertoeristen plaats. Patrick Eulaerts uit Machelen pakte de titel bij de +40
Vertommen In Everberg vond de tweede editie van het bk voor wielertoeristen plaats. Patrick Eulaerts uit Machelen pakte de titel bij de +40

WTC OA is voor tweede keer gastheer voor nationale titelstrijd voor wielertoeristen

Net zoals vorig jaar vond het Belgisch kampioenschap voor wielertoeristen plaats in Everberg. Wielerclub WTC OA tekende een omloop uit in en rond het Everbergse. 

Voor de start en aankomst moest er uitgeweken worden naar het Gemeenteplein, dit als gevolg van wegenwerken in de Kruisstraat. Het Belgisch kampioenschap werd uiteindelijk beslecht op snelheid, de Limburger Thomas Mertens van het BCR team had de beste spurt in de benen. Hij haalde het met een wiel verschil voor de titelverdediger Jef Vertommen uit Vorselaar. Bij de +40 jarigen ging de kampioenentitel naar Patrick Eulaerts uit Machelen, die vorig jaar met zilver tevreden moest zijn. De Limburger Harry Daenen veroverde zilver voor David Van Roij.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer