5 Taxi Dominic richt zich vooral op zakenmensen
Bill Verougstraete Taxi Dominic richt zich vooral op zakenmensen

“Gericht op zakenmensen en luchthavenvervoer”: Kortrijk heeft met Taxi Dominic nieuw taxibedrijf

Kortrijk heeft een nieuw taxibedrijf met standplaats aan het station: Taxi Dominic. Zaakvoerder is Dominic Creus. “Het ondernemen zit in mij, terwijl ik van nieuwe uitdagingen hou”, zegt Dominic, die ook frituur Pitstop in de Lange Steenstraat runt en de man is achter ‘At Your Service’, een bedrijf van stewards en gastheren. “Taxi Dominic is vooral op zakenmensen gericht, terwijl we ons specialiseren in luchthavenvervoer in binnen- en buitenland. Ik start mijn taxibedrijf in Kortrijk omdat we ons goed voelen in deze stad.”

Taxi Dominic start met één wagen: een Mercedes V 250. Dominic Creus rijdt zelf. Hij heeft ook een voltijdse rijder en een extra rijder in dienst. “We zijn een startend taxibedrijf, maar wie weet komt er zeer binnenkort al een tweede wagen bij”, vertelt hij. “We staan voor eerlijkheid met een correct aangegeven prijs op de taximeter, netheid en een topservice naar de klant toe. We rijden zeven dagen op zeven, de klok rond. We hebben ook vip-formules, inclusief drankje en Wi-Fi. We doen alle luchthavens aan. Niet enkel in België zelf, maar ook in het buitenland zoals in Frankrijk en Duitsland. Belangrijk: geleidehonden mogen mee”, aldus Dominic Creus. Info, ook om bijvoorbeeld een taxi vast te leggen voor een feest: www.taxidominic.be of tel. 0499/12.66.43.

5 Het taxibedrijf is gespecialiseerd in luchthavenvervoer
Bill Verougstraete Het taxibedrijf is gespecialiseerd in luchthavenvervoer
5 De taxidienst richt zich ook op feesten
Bill Verougstraete De taxidienst richt zich ook op feesten
5 De Mercedes V 250 is erg ruim
Bill Verougstraete De Mercedes V 250 is erg ruim
5 Er kan veel bagage mee
Bill Verougstraete Er kan veel bagage mee

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • piet devlieger

    Kortrijk-Zaventem enkele rit voor 120 euro lijkt me toch wel heel erg duur.

Lees meer