2 Er staan ellenlange rijen aan de kassa.
Tony Decruyenaere Er staan ellenlange rijen aan de kassa.

“Sommigen vullen tot drie winkelkarren”: stormloop naar stockverkoop Aldi in Kortrijk

Het is woensdagnamiddag bij momenten chaos in de vestiging van Aldi in de Gentsesteenweg in Kortrijk, waar het de eerste dag van een stockverkoop is, die tot en met dinsdag 12 november loopt. Je kan er elke dag een nieuwe selectie folderaanbiedingen tegen sterk verlaagde prijzen kopen. “De winkel zit bomvol, er zijn hier zeker 150 mensen”, zegt Kortrijkzaan Tony Decruyenaere.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“Sommigen vullen tot drie winkelkarren. En in de wachtrijen aan de kassa zijn er af en toe spanningen omdat er mensen zijn die proberen voor te steken”, aldus Tony Decruyenaere. Het filiaal van Aldi in de Gentsesteenweg sluit na de stockverkoop definitief de deuren. Omdat er langs de Ringlaan in Kuurne een nieuwe Aldi-supermarkt van zo’n 1.400 vierkante meter geopend is.  Voor wie vandaag nog wil gaan naar de stockverkoop van Aldi in de Gentsesteenweg in Kortrijk: de winkel is er nog tot 19 uur open...

2 De winkel zit bomvol klanten.
Tony Decruyenaere De winkel zit bomvol klanten.

23 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • vanrobaeys franky

    Viktor Munster/ er zijn geen voedingswaren te koop

  • Erwin Fiers

    Produkten slaan om de week op.Straks betaal je voor een ovengebakken ham 10 € i.p.v. € 3,50. Dankzij deze mooie regeringen die dit land nu kent en gekend heeft plus de europese kliek.

Lees meer