Guy Maas, Frederiek Thiers en Christoph D’Halluin zijn er al klaar voor.
Henk Deleu Guy Maas, Frederiek Thiers en Christoph D’Halluin zijn er al klaar voor.

’t Waaihof stunt: “Gratis aperitief voor wie in deze hitte met muts en dikke sjaal opdaagt”

De zaakvoerder van feestzalen ’t Waaihof en brasserie De Laiterie laat de hitte helemaal niet aan zijn hart komen. Guy Maas (52) pakt integendeel met een stunt uit om de mensen toch naar zijn zaak in de Denaeyerlaan aan het Astridpark te lokken, ondanks de extreme warmte. “Wie hier donderdag met een muts en dikke sjaal opdaagt, krijgt een gratis aperitief. Meer nog: ik trakteer de persoon met de meest ludieke sjaal en muts zelfs op een menu met een waarde van 65 euro. Sommige horecazaken sluiten hun deuren donderdag, maar mijn brasserie is open. Er is airco, waardoor de temperatuur zo’n 20 graden is in mijn brasserie. Het is hier dus lekker fris om te eten, voor wie bijvoorbeeld zin heeft in een dagschotel. Wat goed is voor oudere mensen, want die kunnen vaak niet zo goed tegen de warmte. Ik hoop toch dat er donderdag wat mensen gaan opdagen.”

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Peggy Elyn

    Top ! Humor en commercieel inzicht samen. Me like ! Niet donderdag, maar ik kom zeker es de spijzen proeven. In de winter in bikini... is dat dan gelijkwaardig? ;)

  • Antoine Pauwels

    Een manager die weet wat marketing is. Super goed gevonden. Velen klagen over het warme weer en hij pakt het heel ludiek aan. Ben daar al een aantal keer gaan eten en ik verzeker u het is lekker. Goede gedaan Guy!

Lees meer