5 Familie en entourage verkopen in naam van Babette Warmste Matten voor Mug-heli. Omdat dankzij de tussenkomst van de heli haar leven werd gered. Babette bij haar ouders en haar zusje Clara.
Maxime Petit Familie en entourage verkopen in naam van Babette Warmste Matten voor Mug-heli. Omdat dankzij de tussenkomst van de heli haar leven werd gered. Babette bij haar ouders en haar zusje Clara.

Exclusief voor abonnees

Babette (4) was kritiek na botsing en werd gered door MUG-heli, nu zamelen ouders en kennissen geld in voor de Warmste Week

“Zonder die MUG-heli was Babette nooit zo goed hersteld”

Afgelopen zomer raakte Babette (4) levensgevaarlijk gewond in een auto-ongeval. Ze werd met de MUG-heli overgebracht naar het ziekenhuis en herstelde nadien wonderwel. Nu houden haar ouders en kennissen van Babette een actie tijdens de Warmste Week om geld in te zamelen voor de MUG-heli. “Omdat Babette zo snel geholpen is geweest, loopt ze nu alweer vrolijk rond”, vertellen haar ouders Emma Glorieux (30) en Pieter Tesse (38).

Je hebt 17% van dit artikel gelezen

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • GERY VANDEWALLE

    Goed zo zo erg dat die mensen die zo een nuttig werk doen moeten bedelen achter geld terwijl de overheid Geld breekt met hamers voor nutteloze dingen.gery vandewalle

Lees meer