Tafelschuimster Nadine W. aan de slag.
Jelle Houwen Tafelschuimster Nadine W. aan de slag.

Beruchte tafelschuimster slaat ook toe in Kortrijk: twee keer op restaurant in één dag

De beruchte tafelschuimster Nadine W. (49), die al een tijdlang vooral de kusthoreca teistert, heeft op 24 mei voor het eerst in de Kortrijkse regio toegeslagen. Dat bleek maandag voor de rechtbank in Kortrijk.

Ze moest zich er verantwoorden omdat ze op dezelfde dag voor 21,50 euro at in koffie- en eethuis ’t Geluk in Kortrijk en voor 39,80 euro in een Chinees restaurant. Gewoontegetrouw kwam ze niet voor de rechter opdagen. Ze riskeert nog eens 6 maanden celstraf. Zondag sloeg ze voor het eerst nog toe in Gent en vloog ze voorlopig in de cel. Ze liep ondertussen al 88 maanden cel op voor meer dan 120 feiten. Vonnis in Kortrijk op 12 juli.

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Miranda Mortelé

    Waarom hebben ze deze 'dame' nog niet opgesloten? Het hoeft mijns inziens niet naar de gevangenis. Ik denk dat opnemen in een gesloten psychiatrische instelling hier aangewezen is. Deze dame lijdt waarschijnlijk met 1 of andere dwangneurose enmoet geholpen worden!!! Veel courage aan alle (toekomstig) gedupeerde horecamensen. Als je op onze justitie moet wachten...ben je er al aan voor de moeite.

  • Jean Vandepitte

    Mijnheer Decock. In juridische termen is dit absoluut géén diefstal, men neemt inderdaad niets wég, zoals bij diefstal wel het geval is, maar deze inbreuk is een typisch voorbeeld van wat men 'flessentrekkerij' noemt: zich een dienst laten verlenen, goed wetende, dat men hem niet zal kunnen betalen. Daarom ook zijn de straffen véél minder dan bij diefstal.

Lees meer