4 Bloemist Ghislain, hier op foto met klanten Anne-Marie Frayman (links) en Jeannette Deloose, op de markt in Rollegem.
Henk Deleu Bloemist Ghislain, hier op foto met klanten Anne-Marie Frayman (links) en Jeannette Deloose, op de markt in Rollegem.

Exclusief voor abonnees

Bloemist die gered werd van nakend faillissement, houdt actie voor Warmste Week: “Het doet deugd om iets terug te doen”

Ghislain verkoopt chrysanten ten voordele van vzw Boas

Veel mensen herinneren zich zeker Ghislain Deschoemaeker (60) nog. De bloemist ging een jaar geleden bijna failliet door wegenwerken in Kortrijk en deed op televisie in tranen zijn verhaal, waarna mensen de handelaar massaal te hulp schoten, om hem te redden. Dankbare Ghislain toont nu zélf zijn hart, door chrysanten te verkopen voor Boas, een zwemclub voor mensen met een beperking. Hij roept verder op om de handelaars op Appel, die nu op hun beurt getroffen worden door wegenwerken, te blijven bezoeken. “Zodat zij niet hetzelfde hoeven mee te maken, want ik zat héél diep.”

Je hebt 16% van dit artikel gelezen

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • piet devlieger

    Prachtig initiatief, veel succes toegewenst. Ik ben blij dat die man die door de incompetentie van het stadsbestuur bijna failliet ging verder kan werken. Hopelijk krijgen de andere handelaars door de werken die nu komen geen te grote klappen.

  • luc schittecatte

    een man met het hart op de juiste plaats !

Lees meer