Opgelet: komend weekend andere situatie in de Zuiderlaan.
Kos Opgelet: komend weekend andere situatie in de Zuiderlaan.

Braderie en voetbalmatch in zelfde weekend: verkeerssituatie in werf Zuiderlaan wijzigt

Er is komend weekend én braderie in het centrum van Waregem én voetbal met de wedstrijd van SV Zulte Waregem tegen Cercle Brugge in het Regenboogstadion. Hierdoor wijzigt de verkeerssituatie tijdelijk op de werf in de Zuiderlaan.

Van zaterdag 5 oktober om 13 uur tot zondag 6 oktober om 19.30 uur vallen de omleidingen via de Stormestraat, Meersstraat en Kwaestraatje weg. Alle verkeer van en naar de Meersstraat verloopt die periode via de werfweg in de Zuiderlaan. Die werfweg is enkel bereikbaar vanaf de richting Jeugdcentrum of vanaf de Verbindingsweg. Tijdens de voetbalwedstrijd zelf is er nog een extra wijziging. Dan blijven de Zuiderlaan en Verbindingsweg uitzonderlijk open voor alle verkeer. De parking van Waregem Expo en het Regenboogstadion zijn altijd bereikbaar vanaf de Verbindingsweg. Vanaf zondag 6 oktober om 19.30 uur worden de gewone omleidingen weer geldig.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer