3 Buren op bezoek in nieuwbouw Diderot Campus College Waregem.
Henk Deleu Buren op bezoek in nieuwbouw Diderot Campus College Waregem.

Buren bezoeken nieuwe schoolgebouwen

De directie van Campus College Waregem heeft zaterdag de buren uitgenodigd voor een bezoek aan de nieuwbouw Diderot. “We waren hen dat verschuldigd, ze hebben maanden lang last gehad van geluids- en stofhinder.” 

“Nieuwe klassen en ruimtes bouwen en een extra sportveld aanleggen, het is niet alleen ingrijpend voor de school, maar ook voor de buren”, zegt directeur Philip Demuynck. “Die mensen hebben maandenlang last gehad van geluidshinder en extra werfverkeer. Om hen te bedanken voor hun geduld, hebben we ze uitgenodigd voor een rondleiding in de nieuwe klassen en de polyvalente en technische ruimtes.”

De school heeft dertien nieuwe klassen gebouwd, waaronder enkele wetenschapsklassen. “Het zijn niet echt labo’s, maar klassen waar de instaplessen wetenschappen kunnen gegeven worden. Daarnaast zijn er polyvalente ruimtes, zoals danszaal ‘rosas’, die werd aangebouwd tegen de sporthal. Daar worden bewegingslessen gegeven.” In de’ classroom of the future’ kan bijvoorbeeld geskypet worden met andere scholen in het buitenland. De nieuwe lokalen zijn goed voor een investering van zes miljoen euro.

3 De nieuwbouw is goed voor een investering van 6 miljoen euro.
Henk Deleu De nieuwbouw is goed voor een investering van 6 miljoen euro.
3 In de classroom of the future kan bijvoorbeeld worden geskypet met andere scholen in het buitenland.
Henk Deleu In de classroom of the future kan bijvoorbeeld worden geskypet met andere scholen in het buitenland.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer