Compact Disk Dummies speelde een bijna-thuismatch
Henk Deleu Compact Disk Dummies speelde een bijna-thuismatch

Compact Disk Dummies spelen voor vol Nelson Mandelaplein

De electropunkband Compact Disk Dummies mocht daarnet aantreden op de Warmste Week. Het was voor Janus en Lennert Coorevits een optreden in hun vertrouwde omgeving: de broers zijn immers afkomstig uit Desselgem.

In het publiek stonden dan ook een pak bezoekers die speciaal voor hen naar het Nelson Mandelaplein waren afgezakt. “Mijn papa is nog hun leider geweest in de jeugdbeweging”, vertelt Ilse Vandenberghe, die in Beveren-Leie opgroeide maar intussen in Geraardsbergen woont. Samen met Katrien Standaert en nog enkele vrienden was ze naar de Warmste Week gekomen. “Om de sfeer op te snuiven, omdat een aantal van onze vriendinnen een brandweerman in huis hebben en zij straks hun opwachting maken, omdat Portland straks speelt… en natuurlijk voor de Compact Disk Dummies.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer