Sportcentrum Wembley
Henk Deleu Sportcentrum Wembley

Inbrekers slaan toe in sportcentrum Wembley, niets gestolen

Inbrekers hebben vermoedelijk in de nacht van woensdag op donderdag ingebroken in het sportcentrum Wembley langs de Moorseelsestraat.

Het personeel merkte donderdagmorgen om 8 uur op dat de glazen toegangsdeur naar het bureautje van de zaalwachters was verbrijzeld. De inbrekers slaagden erin om binnen te dringen via een zijdeur langs de voetbalvelden waar ze een klein raampje van een deur hadden stuk geslagen. Het personeel verwittigde meteen de politie die de vaststellingen kwam doen. Er werd ook een sporenonderzoek uitgevoerd. Op het eerste zicht is er niets gestolen, maar de schade aan het gebouw is wel aanzienlijk. De buitendeur en een raam zij stuk en een glazen deur werd verbrijzeld. Van de daders ontbreekt voorlopig elk spoor.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer