Team Marie-Flo is vrijdag te zien in Belgium's Got Talent
Belgium's Got Talent Team Marie-Flo is vrijdag te zien in Belgium's Got Talent

Team Marie-Flo probeert het vrijdag beter te doen in Belgium's Got Talent

De dansers van Team Marie-Flo uit Lauwe tonen komende vrijdag hun talent in de zesde aflevering van Belgium’s Got Talent. De 20 dansers tussen 8 en 20 jaar oud dansen onder leiding van Marie-Lien Valcke en Floris Verschoote uit Bellegem.

Het is al de tweede keer dat het danskoppel met hun team meedoet aan het tv-programma. Vorig jaar haalden ze de studioshows. “Vorige keer hebben we meegedaan met de stijl ‘showdance’. Die stijl ligt onze groep wat minder, maar het was wat het best zou zijn voor televisie, dachten we”, zegt Marie-Lien. “In de hoop het dit keer beter te doen, hebben we gekozen voor discodans, een stijl die ons veel beter ligt. We willen vooral tonen dat discodans een echte, mooie dansstijl is, en méér is dan enkel maar wat huppelen op muziek.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer