Een archiefbeeld.
Toon Royackers Een archiefbeeld.

Volgende week afscheid van Maxim (22) en Arthur (21) die stierven op parking in Duitsland

Volgende week wordt afscheid genomen van de twee twintigers die vorig weekend om het leven kwamen in hun auto op een parking in Stuttgart. Maxim Vaernewyck en Arthur Deconinck waren op rondreis en stierven door het inademen van benzinegassen toen ze in hun auto sliepen. 

Boezemvrienden Maxim Vaernewyck( 22) uit Aalbeke en Arthur Deconinck uit Moorsele waren samen met de auto op rondreis vertrokken door Duitsland en Oostenrijk. Hun laatste nacht zouden ze doorbrengen op een parking van het voetbalstadion in Stuttgart. Een parkingbewaker merkte de jongens op en verwittigde de hulpdiensten. Zij konden enkel vaststellen dat beide twintigers overleden waren. De jongemannen hadden een jerrycan met benzine meegenomen voor het geval ze tijdens hun tocht zonder benzine zouden vallen. Volgens de Duitse politie zijn lekken ontstaan in die jerrycan door de hitte, waarna benzinegassen zijn vrijgekomen. Beide twintigers werden in hun slaap vergiftigd en stierven in hun auto. De uitvaart van Maxim uit Aalbeke vindt plaats op dinsdag om 11.30 uur in het crematorium Uitzicht in Kortrijk, het afscheid van Arthur op woensdag om 10.30 uur in de aula van Uitvaartzorg Serrus in Sint-Eloois-Winkel.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • SOFIE DEMEESTERE

    Verschrikkelijk. Veel sterkte aan familie en vrienden.

Lees meer