4 De werken staan duidelijk aangegeven.
LSI De werken staan duidelijk aangegeven.

Zeventiger gewond na knal op werfkraan aan gesloten overweg

In Lendelede is een 75-jarige man zondagnacht rond 3 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval. In de Stationsstraat knalde hij met zijn wagen tegen een werfkraan die aan een gesloten overweg in de Stationsstraat stond gestald.

4 De wagen botste op een werfkraan en -container aan de overweg.
LSI De wagen botste op een werfkraan en -container aan de overweg.

De overweg aan het kruispunt van de Stationsstraat en de Emiel Neirynckstraat in Lendelede is door werken volledig afgesloten. Signalisatie maakt dat automobilisten die vanuit het centrum komen duidelijk, maar dat weerhield W.L. uit Izegem er niet van toch door te rijden. Aan de overweg knalde hij met zijn wagen tegen de werfkraan en werfcontainer van Infrabel die er gestald stonden. Hij raakte gewond en moest naar het ziekenhuis gevoerd worden, maar verkeerde niet in levensgevaar.

4 De werken staan duidelijk aangegeven.
LSI De werken staan duidelijk aangegeven.
4 Signalisatieborden tonen dat de weg dood loopt.
LSI Signalisatieborden tonen dat de weg dood loopt.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer