3 Met geld smijten om te weten hoe het voelt om 't Groot Lot te winnen.
RV Met geld smijten om te weten hoe het voelt om 't Groot Lot te winnen.

Cast ’t Groot Lot trekt per helikopter naar Kasteel van Wissekerke

Het Kasteel van Wissekerke vormde dinsdagochtend het decor voor een bijzonder tafereel. De cast van het nieuwe theaterstuk ‘’t Groot Lot’ arriveerde per helikopter op het kasteeldomein. Onder hen bekende namen als Joyce De Troch, Ludo Hellinx en Peter Van Asbroeck.

De acteurs zetten momenteel hun beste beentje voor tijdens de repetities van een komedie van de hand van auteur Ray Cooney: ’t Groot Lot. Producent THEATERTAINMENT bereidt samen met deze cast onder leiding van regisseur Dirk Lavrysen een schitterende komedie voor die helemaal past in het humoristische repertoire van het theatergezetschap De Komedie Compagnie.

3 De cast van 't Groot Lot met heel wat bekende gezichten.
rv De cast van 't Groot Lot met heel wat bekende gezichten.

Op 22 oktober trokken ze samen naar het Kasteel van Wissekerke, zij het op een extravagante manier. De cast mocht immers voor één keer ondervinden hoe het leven er zou kunnen uitzien wanneer je een grote smak geld wint. Limo noch helicopter werden geschuwd en de acteurs gooiden ook letterlijk met het geld in het rond. ‘t Groot Lot is vier weken lang te zien in Theater Elckerlyc aan de Frankrijklei in Antwerpen vanaf 15 november tot en met 8 december.

Tickets en info via www.elckerlyc.be. Ook aan de ticketbatie van Mediamarkt op de Keyserlei. Tarieven vanaf 24,50 euro (inclusief reservatie, exclusief verzending).

3 De cast arriveerde per helikopter.
rv De cast arriveerde per helikopter.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer