Chef Kris De Roy aan het fornuis in het Hofke van Bazel, hij staat nog steeds met twee vermeldingen in Gault&Millau.
Kristof Pieters Chef Kris De Roy aan het fornuis in het Hofke van Bazel, hij staat nog steeds met twee vermeldingen in Gault&Millau.

Hofke van Bazel blijft lijst aanvoeren in Gault&Millau

In de nieuwe editie van de culinaire gids Gault&Millau die maandag is voorgesteld, zijn er geen wijzigingen voor de restaurants in Kruibeke. Het Hofke van Bazel blijft met 15 punten op 20 de lijst aanvoeren.

Chef Kris De Roy staat nog een tweede maal in de gids van Gault&Millau want ook Tratoria Bazalia, het Italiaans restaurant op de bovenverdieping van het Hofke van Bazel, behoudt zijn score van 13/20.

Restaurant De Ceder steeg vorig jaar met een half punt en consolideert de fraaie 14,5 op 20.

De Eenhoorn in Bazel kreeg twee jaar geleden voor de eerste keer een vermelding in Gault&Millau en ook dit restaurant behoudt zijn punten met 12/20.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer